Template-uri – tips and tricks, trenduri si ce am descoperit noi ca place sau displace clientilor cabinei fot

Sunt destul de multe de zis asa ca o sa va scriu punctual despre fiecare tip de eveniment:

1. O sa incep cu nuntile, fiind cel mai frecvent eveniment la care avem cu totii cabina foto inchiriata. 


Primul lucru pe care l-am remarcat inca din primul an in care am introdus cabina foto la servicii aditionale a fost ca multi invitati (in special seniorii dar nu numai) ne intrebau daca nu cumva pot face o singura poza in loc de 3, cate cuprindea grafica din seara respectiva (in primul an am lucrat cu un singur model de grafica per eveniment – cel clasic cu 3 poze).


Motivele erau diverse: unii pur si simplu nu aveau rabdarea necesara sa stea la 3 poze consecutive, altii deja aveau un tenculet gros de printuri si doreau sa faca si una singura, mai serioasa, dar cei mai importanti erau mirii care nu aveau nici timpul, nici cheful sa reziste 3 cadre la rand cu aproape fiecare familie.


Astfel, am inteles ca, intai de toate, trebuie sa multumim mirii, pentru ca, da, ei ne recomanda mai departe, trebuie sa se simta bine alaturi de invitati, nu doar sa-i vedem obositi si nerabdatori sa se termine sesiunea de poze. 


Ulterior am inceput sa folosim la evenimente, cel putin 2 modele de grafica/ template: 1 cu o singura poza si 1 cu 3 poze, iar uneori chiar si cu 2. 

Am fost surprinsi sa observam ca cel cu o poza avea cel mai mare succes.


In ceea ce priveste grafica in sine, va recomand sa fiti cat mai creativi. Foarte important e sa va consultati cu mirii inainte, sa incercati sa-i cunoasteti putin, sa vedeti ce le place (fie ca vorbim de flori, greenery, simplitate etc) si sa le creati ceva sa le placa lor in primul rand. 

Noi alegem sa realizam un template personalizat pentru fiecare pereche de miri, astfel ca fiecare template e unic. 

Pentru noi e important sa-i multumim pe ei in primul rand, sa ramana cu o amintire draga, si in al doilea rand incercam sa introducem grafica in tematica nuntii lor, sa se potriveasca, sa fie in aceeasi nota (de exemplu: daca au aranjamente florale de o anumita culoare folosim aceleasi flori/culori si in template).

Trenduri:

  • si in 2018 si preconizam ca si in 2019 inca se va dori greenery (frunze de toate tipurile)
  • tematica rustica (lemn, dantela) are mare succes
  • de asemena si tematica cu levantica
  • flori in culori inchise (magenta, grena, mov, lila, albstru royal)
  • fonturi care imita scrisul de mana (handwritten calligraphy)

2. Botezuri (cumatrii) – si la acest tip de eveniment am remarcat aceeasi dorinta de a exista si un template cu o singura poza, astfel ca si la botezuri oferim tot 2 modele de grafica (unul cu 1 poza si unul cu 3 poze).


Din nou va recomand sa fiti cat mai creativi, eu ma joc foarte mult cu culorile, imi place sa dau viata graficii la botez; spre deosebire de nunti, la botezuri fac graficile colorate si adaug multe elemente de animatie. 

De asemenea recomand sa aveti props-uri speciale de botez atat pentru baietei, cat si pentru fetite. 


Trenduri:

  • la botezuri nu prea sunt reguli, nicio grafica nu seamana cu cealalta, fiecare parinte isi alege un personaj de desen animat popular la momentul respectiv. Nu apucati sa va familiarizati cu unul ca la urmatorul botez apare alt personaj
  • insa cu toatea acestea cei mai populari sunt ursuletii

3. Petrecerile de copii – ei bine, in cazul acesta nu mai recomand grafica cu 1 poza:) probabil deja v-ati prins de ce: cabina foto e fascinanta pentru copii, fac poze non stop, asadar ei nici macar nu au nevoie de un cadru pe grafica pentru ca adora sa stea la pozat, cu cat mai multe cadre pe grafica cu atat mai bine:) 


Astfel ca le puteti oferi templates cu 3 sau 4 poze. 

Insa, spre depsebire de nunti si botezuri unde cabina foto trebuie sa fie prezenta cel putin 4 ore (despre timpul de inchiriere vom vorbi in alt articol) in cazul petrecerilor de copii noi recomandam 2 sau 3 ore maxim. Ei oricum vor valorifica la maxim acest timp, il vor umple, este chiar posibil sa nu si doreasca sa se termine niciodata:)

Trenduri:

  • la fetite acum sunt foarte populari unicornii:)
  • la baietei din noi depinde ce desen animat prefera

E suficient sa intrebati parintii care este desenul preferat al copilului sau care va fi tematica petrecerii si asta va va usura din start munca. 

Gasiti ORICE pe google. Intotdeauna sa downloadati numai poze in format .png (clipart). 

Ca o concluzie generala, fie ca e vorba de miri, parinti sau copii, ne dorim sa-i multumim, pentru ca de cele mai multe ori fostii clienti sunt cea mai eficienta forma de promovare. 

Si cred ca pot vorbi si in numele vostru cand spun ca vrem cu totii o promovare pozitiva:)  Vorbiti cu ei, puneti-le intrebari, oferiti-le atat un serviciu cat si consultanta. 

Si nu uitati ca nu le oferiti doar o fotografie printata ci o amintire pe viata, o amintire care va poposi fie pe frigider, fie intr-o rama foto sau intr-un album foto drag lor.

12 RATE FARA DOBANDA PRIN TBI