Hai sa ne cunoastem! Echipa din TECUCI!

Ne gasesti in urmatoarele locatii:

Showroom central:
Ballroom Andra – Tecuci, Galati

* este deschis in fiecare zi, dar este nevoie de o programare cu minim o ora inainte

Studio de prezentare in Bucuresti

Agatha Barsescu, nr. 19, Sector 3, Bucuresti

Este nevoie de programare la

0726.348.348 – ANDU

Studio de prezentare in Cluj

* Este nevoie de programare cu minim 2 zile inainte la 0787.436.080 – COSMIN

PhotoBoothFactory.ro

Urmareste-ne pe Social Media

ATENTIE de la cine cumparati!

Nu intotdeauna un pret mai mic inseamna o achizitie mai avantajoasa, daca pe parcurs nu veti avea sustinerea, suportul tehnic si garantia reala oferita de vanzator.

Au apelat la noi multi clienti care au cumparat de la alti “furnizori”, care acum nu le mai raspund la telefon, si au fost nevoiti sa plateasca bani suplimentari: fie sa cumpere softul dezvoltat de noi, pentru ca softul primit era ieftin si de proasta calitate, cu functii minime, fie li s-a defectat platforma si au tot fost amanati cu solutionarea problemei.

Alege un furnizor cu istoric, un furnizor care are o echipa dedicata pentru asistenta tehnica, un furnizor pe care te poti baza atunci cand intampini o problema, chiar daca este weekend, un furnizor pe care si la anul daca il suni, iti va raspunde si te va ajuta.

Noi suntem PhotoBoothFactory.ro sau cum ne stie lumea “baietii de la Tecuci” si poti cauta singur pe internet sa vezi ce reputatie avem in randul clientilor.

Avem peste 1000 de platforme vandute si peste 1200 de utilizatori ai softului dezvoltat de noi, si daca vrei sa incepi o afacere in acest domeniu, cu siguranta suntem cea mai buna alegere de pe piata din Romania. Tot ce trebuie sa faci este sa ne suni!