S.A.V.E. – Servicii care aduc valoare evenimentului

Conceptul de S.A.V.E. a fost creat de Mac Florea ( fondator Wedding Mastery) special pentru a ajuta mirii din Romania sa inteleaga care sunt cele mai eficiente produse si servicii pentru nunta lor, raportand pretul la valoarea generata.

S.A.V.S. vine de la servicii care aduc valoare evenimentului tau si care iti salveaza nunta de la monotonie.

Este clar ca pentru o nunta reusita ai nevoie de o locatie si o muzica foarte buna, elemente de care nu te poti lipsi. 

Dar pe langa acestea exista si acele servicii care iti pot imbunatati considerabil evenimentul, si cand spun ca iti pot imbunatati evenimentul ma refer la faptul ca nuntasii tai vor aprecia ceea ce le oferi si se vor simti deosebiti. 

Dar va trebui sa fiti foarte atenti in alegerile pe care le veti face deoarece foarte usor puteti transforma un serviciu care aduce valoare evenimentului intr-un serviciu care scade valoarea evenimentului vostru;  pentru ca s-ar putea sa realizezi ca iti doresti un artist de 5000 de euro, dar fara sa-ti permita bugetul sau ca alegi un serviciu pe care invitatii tai nici macar nu il remarca, sau mai rau, ii va deranja.

In momentul in care alegi un serviciu optional acesta trebuie sa indeplineasca doua conditii: 

1.  Sa ti-l permiti, si 

2.  Sa aiba efect asupra invitatilor tai: adica sa le placa, sa se consume. 

Daca aceste doua conditii nu sunt indeplinite, atunci arunci banii pe fereastra si chiar ai sanse sa si deranjezi.

Deci, daca iti doresti o nunta de succes intotdeauna tine cont de ceea ce isi doresc nuntasii tai, ofera-le valoare si acestia iti vor oferi valoare la randul lor; ofera si vei primi. 

Noi am ajuns la concluzia ca cel mai accesibil serviciu care adauga valoare evenimentului, dar si cu efectul cel mai mare sunt cabinele foto; dar acest subiect il vom dezbate intr-un articol viitor.

Daca vrei sa aflii mai multe despre S.A.V.E.-uri si cum sa iti organizezi o nunta de succes si fara datorii, poti urmari cursurile de wedding coaching special create pentru miri de Mac Florea, pe www.weddingmastery.ro