Cabina foto – un serviciu care adauga valoare evenimentului

Este clar ca pentru o nunta reusita ai nevoie de o locatie si o muzica foarte buna, elemente de care nu te poti lipsi.

Dar pe langa acestea exista si acele servicii care iti pot imbunatati considerabil evenimentul, si cand spun ca iti pot imbunatati evenimentul ma refer la faptul ca nuntasii tai vor aprecia ceea ce le oferi si se vor simti deosebiti. 

Cabina foto este unul din cele mai accesibile servicii de acest fel, care in acelasi timp are si un efect major in amplificarea starii de bine a invitatiilor.

Cum face acest lucru? 

1. In primul rand cabina foto ridica oamenii de pe scaune si ii introduce in atmosfera: la inceputul evenimentului, pana se face primirea tuturor, invitatii se simt stingheri, iar cabina foto le poate “umple” timpul in mod distractiv, pana la inceperea efectiva a petrecerii.

2. Cabina foto mareste interactiunea intre invitati, adunandu-i la un loc, chiar si pe cei care nu se cunosc, si astfel se creeaza noi legaturi.

3.Cabina foto este destinata tuturor invitatilor, de la mic la mare, fara limita de varsta. 

4.Cabina foto distreaza invitatii:mereu in fata cabinei foto chiar si cei mai timizi, vor fi dezinhibati si se vor poza purtand accesoriile haioase.

5. Amintirile si distractia vor ramane printate, astfel incat nimeni nu va uita atmosfera de la nunta ta.

6. De asemenea fotografiile (fotomarturiile) inlocuiesc cu succes marturiile clasice, economisind din banii si timpul necesari cautarii si achizitionarii acestora. 

7. Albumul foto ( guestbook ) va fi plin cu pozele haioase ale invitatiilor si urarile acestora, fiind si primul album foto de nunta gata la sfarsitul evenimentului.

“Generatorul de amintiri care dainuie peste ani!”

12 RATE FARA DOBANDA PRIN TBI