Cum alegem cabina foto care se potriveste nevoilor noastre – partea a 2-a

Special pentru partea feminina, am creat modelul clasic Deluxe, care cantareste doar 12 kg complet echipat (fara imprimanta) si care are dimensiunile unui troler mic ( 54x49x26cm), astfel incat tu il vei putea transporta fara probleme.

Nici modelul standard, Portable, nu se indeparteaza foarte mult ca si greutate si dimensiuni de cel Deluxe, acesta avand 18 kg complet echipat (fara imprimanta) si dimensiunile unui troler mai mare 🙂 (60x45x50 cm)

3. Cat dureaza montajul cabinei, de indata ce ai ajuns in locatie?

E foarte important sa nu pierzi mult timp cu montarea si setarea cabinei atunci cand ajungi in locatie, astfel incat toate modelele nostre au echipamentele inglobate (nu necesita demontarea lor la transport – exceptie facand imprimanta si blitz-ul), iar in 5-10 min sunt gata de functionare.

Deci in concluzie, atunci cand vrei sa cumperi o cabina foto, in afara de calitate si pret, gandeste-te si la lucrurile prezentate in acest articol:

  1. Unde depozitezi cabina foto si cat spatiu ai nevoie pentru acest lucru, mai ales daca stai intr-un apartament?
     
  2. Cum si cu cine vei transporta cabina foto, daca stai la bloc si trebuie sa cobori scarile?
     
  3. Cu ce vei transporta cabina foto catre locatia evenimentului? Incape in masina pe care o detii sau trebuie sa o schimbi cu ceva mai incapator?
12 RATE FARA DOBANDA PRIN TBI