Echipa din TECUCI – cei mai renumiti furnizori de echipamente pentru evenimente din Romania

“Stai alaturi de cei mai buni si vei avea oportunitatea de a creste si de a invata din experienta lor.” – este unul din citatele noastre preferate.

Bine ați venit în lumea noastră!

Suntem echipa din Tecuci și suntem cunoscuți și apreciați în rândul profesioniștilor din domeniul evenimentelor private. Ne mândrim că facem parte din grupul de firme WEM, care activează în industria HoReCa încă din anul 1997. Totul a început când am inaugurat primul nostru restaurant à la carte împreună cu familia noastră, iar în anul 2004 am adăugat în povestea noastră unul dintre primele saloane de nunti din țară. De atunci, ne-am dedicat pasiunii noastre de a crea evenimente memorabile și de a aduce bucurie în viețile celor care ne trec pragul.

În anul 2004, am adăugat un nou capitol în povestea noastră, inaugurând unul dintre primele și cele mai exclusiviste saloane de nunți din țară. Aceasta a fost doar începutul, deoarece am continuat să ne dezvoltăm și să ne diversificăm afacerile. Astăzi, suntem mândri să deținem nu mai puțin de cinci săli de evenimente și mai multe afaceri adiacente acestui domeniu incitant.
Suntem mândri de realizările noastre și pe bună dreptate.

 • La Ballroom Andra – aducem un nou nivel de rafinament și eleganță în județul Galați. Cu cinci săli de evenimente ce pot găzdui între 100 și 600 de persoane, acesta este cel mai mare centru de evenimente festive din regiune. Aici, fiecare moment devine o poveste de neuitat.
 • Palatul Mirilor – intră într-un univers de basm și lux, în cel mai exclusivist salon de evenimente din zona Moldovei. Fiecare nuntă și fiecare eveniment organizat aici devin o experiență unică și fermecătoare, datorită atenției noastre la detalii și serviciilor impecabile.
 • WeDeco.ro – pentru că știm că frumusețea este în detalii, ne-am dedicat importului și comercializării de mobilier și decorațiuni pentru sălile de evenimente. Cu o gamă variată de produse de înaltă calitate, vă oferim soluții personalizate pentru a crea atmosfera perfectă pentru evenimentul vostru de vis.
 • Wedding Mastery – suntem pasionați să ajutăm furnizorii de servicii pentru nunți să atingă succesul pe piață. Prin intermediul primei academii de business dedicate acestui domeniu din România, oferim cunoștințe și experiență valoroasă pentru a vă dezvolta afacerea și a vă diferenția în industrie. Suntem alături de voi în fiecare pas al drumului către succes.
 • Ajutor, mă căsătoresc! – suntem aici pentru a vă sprijini și a vă ghida în călătoria către nunta perfectă. Cu cea mai mare comunitate educativă pentru miri din România, suntem mereu conectați cu voi, pentru a înțelege nevoile și dorințele voastre în ceea ce privește furnizorii din industria nunților. Oferim sfaturi, inspirație și suport pentru ca nunta voastră să fie exact așa cum v-ați imaginat.
 • Hotel – Restaurant Andra – vă invităm să descoperiți cel mai apreciat restaurant à la carte din orașul Tecuci. Aici veți avea parte de o experiență culinară deosebită, preparate delicioase și servicii impecabile, într-un ambient cald și primitor.
 • Atelierul cu flori și cadouri – pasiunea noastră pentru frumusețea florilor ne-a inspirat să creăm aranjamente florale de excepție pentru nunți. Fiecare floare este aleasă cu atenție, iar aranjamentele noastre vor transforma orice eveniment într-o oază de culoare și eleganță.
 • PhotoBoothFactory.ro – suntem mândri să vă prezentăm cea mai mare fabrică de cabine foto, oglinzi foto și platforme video 360 Selfie din România. Aceste echipamente moderne și distractive aduc un plus de amuzament și interacțiune la evenimentul vostru, capturând momente speciale și creând amintiri de neuitat.
 • CARTE – Cum să devii prima alegere a mirilor! – am scris o carte specială destinată furnizorilor din industria nunților care doresc să-și crească profitul și să se diferențieze pe piață. Vă oferim secretele noastre și strategiile eficiente pentru a vă construi un brand puternic și a deveni lider în domeniu.


Cu o experiență de 19 ani în domeniul evenimentelor, suntem gata să punem toate cunoștințele și expertiza noastră la dispoziția voastră. Ceea ce ne diferențiază este că nu privim clienții ca pe niște simple persoane care ne solicită serviciile, ci ca pe niște parteneri. Suntem aici pentru a vă oferi consultanță practică, sprijin constant și asistență pe termen lung în dezvoltarea și operarea afacerii voastre.

De la lansarea diviziei noastre de producție și comercializare de cabine foto – Photo Booth Factory.Ro / VandCabinaFoto.Ro, ne-am dorit mereu să aducem o abordare pro-client, oferindu-vă sprijin și asistență de la etapa de pre-achiziție până la etapa de post-achiziție.

Și cum facem asta? Simplu!

 • Vă oferim cartea noastră specială “Cum să devii prima alegere a mirilor”, care vă va ghida în crearea unui brand puternic și în punerea la punct a strategiilor de poziționare pe piață, chiar dacă nu aveți cunoștințe avansate de marketing și vânzări.
 • Vă oferim un pachet complet de materiale utile pentru întocmirea unui plan de afaceri, inclusiv un ghid de start-up, un document Excel pentru calcularea costurilor și contactele furnizorilor de consumabile. Indiferent dacă vă interesează cabinele foto, oglinzile foto sau platformele video 360 Selfie, suntem alături de voi în fiecare pas al procesului.
 • Vă oferim acces la grupurile noastre private de Facebook, dedicate exclusiv clienților noștri. Aici puteți discuta diverse teme de interes, schimba idei și experiențe cu ceilalți membri ai comunității noastre. Avem două grupuri separate, unul pentru cabinele foto și oglinzi foto, iar celălalt pentru platformele video 360 Selfie.
 • Vă oferim acces la grupurile noastre private de urgențe pe WhatsApp, unde veți găsi asistență tehnică atât din partea echipei noastre, cât și din partea altor clienți cu experiență în acest domeniu. Indiferent de ziua sau ora la care aveți nevoie de ajutor, veți găsi întotdeauna pe cineva pregătit să vă ofere îndrumare.
 • Vă oferim suport tehnic direct prin TeamViewer, în cazul în care situația nu poate fi rezolvată prin intermediul grupurilor de urgențe. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă ajute în orice moment.
 • Vă oferim, la cerere, ședințe de consiliere de afaceri directe cu managerul nostru general. Împreună, vom stabili obiective și strategii personalizate pentru a vă atinge succesul în industria evenimentelor.
 • Vă oferim posibilitatea de buy-back sau revânzare a echipamentelor, pentru a vă ajuta să vă mențineți afacerea actualizată și în pas cu noile tendințe.


Echipa noastră dedicată de suport tehnic este formată din profesioniști pasionați de ceea ce fac:

 • Andu, inginerul nostru, este acolo pentru a se ocupa de relația cu clienții, activarea soft-ului și asistența primară.
 • Florin, videograful nostru, se ocupă de instruirea tehnică și asistența specializată pentru a vă ajuta să obțineți cele mai bune rezultate cu echipamentele noastre.
 • Claudiu, tehnicianul nostru, se ocupă de montajul platformelor și oferă asistență tehnică mecanică pentru a vă asigura că totul funcționează perfect la evenimentul dumneavoastră.
 • Vlad, inginerul nostru IT, vă oferă suport tehnic hardware prin intermediul TeamViewer pentru a rezolva rapid orice problemă tehnologică.

În plus, avem și un departament de proiectare și producție intern, ceea ce ne permite să controlăm calitatea produselor noastre. Toate echipamentele noastre sunt realizate cu grijă și atenție la detalii în propriul nostru atelier, folosind tehnici moderne și materiale de cea mai bună calitate.

Alegând echipamentele noastre, aveți garanția că veți primi produse premium, create cu pasiune și atenție la detalii:

 • Toate componentele produselor noastre sunt proiectate în programul CAD, tăiate cu laser, vopsite electrostatic și asamblate manual pentru a obține cele mai bune rezultate.
 • Testăm personal fiecare componentă utilizată în echipamentele noastre, pentru a ne asigura că rezistă și funcționează impecabil în exploatare.
 • Având și departament de închirieri, avem posibilitatea să vedem cum se comportă echipamentele noastre în timpul evenimentelor și să le actualizăm periodic pentru a răspunde cerințelor în continuă schimbare.

Echipa noastră nu doar vă oferă servicii și produse de calitate, ci și o comunitate și un partener de încredere. Suntem aici pentru a vă ajuta să vă construiți afacerea și să vă atingeți obiectivele, pentru a vă oferi sprijinul necesar în fiecare etapă a colaborării noastre.

Alegeți echipa noastră și veți avea oportunitatea de a crește și de a învăța din experiența noastră. Suntem bucuroși să facem parte din povestea dumneavoastră de succes în industria evenimentelor!