Comunicatea vandcabinafoto - vandCabinaFoto.ro
Hai si tu in cea mai tare comunitate de proprietari de cabine foto!

Peste 190 de antreprenori sunt gata sa te ajute sa intrii cu dreptul in aceasta afacere!

Photo Booth Factory Owners este prima comunitate de calitate de proprietari de cabine foto dedicata exclusiv clientilor nostri, cei care au ales sa aiba incredere in noi si care au decis sa inceapa sau sa-si completeze afacerea cu o cabina foto produsa de noi.

Misiunea noastra este sa imbunatatim segmentul inchirierilor de cabine foto, prin ridicarea nivelului de pregatire a celor ce activeaza in acest domeniu. Cum facem asta? Simplu, punand la dispozitia membrilor toata experienta noastra de peste 16 de ani de munca in domeniul nuntilor si a sute de ore de studiu cu cei mai buni oameni de business din lume.

Industria evenimentelor festive este una atipica din toate punctele de vedere si necesita o abordare diferita fata de celelalte afaceri, mai ales in procesul de vanzare cu mirii.

Discutam despre cele mai noi trenduri si echipamente, tehnici de diferentiere, marketing, vanzari si relatii cu clientii, dezbatem eventualele probleme cu care ne confruntam, facem schimb de evenimente si nu in ultimul rand…LEGAM PRIETENII!

Hai si tu in comunitatea Photo Booth Factory Owners unde intotdeauna vei avea parte de sustinerea si ajutorul nostru!.

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru

// Add the new slick-theme.css if you want the default styling