Facebook Pixel Code
Start-up Afacere - Cabina foto de vanzare - vandCabinaFoto.ro

Start-up Afacere
Cabina foto de vanzare

Stim ce inseamna sa pasesti pe un drum nou si sa nu ai pe nimeni sa iti calauzeasca pasii; in cei 4 ani de cand activam si in industria inchirierilor de cabine foto, am invatat multe din propriile greseli, care uneori ne-au costat scump, pentru ca nu a fost nimeni sa ne sfatuiasca atunci cand am avut nevoie.

De aceea, toate informatiile acumulate in aceasta perioada le predam fiecarui client care porneste in aceasta afacere alaturi de noi.

Trendurile, tehnologia si marketingul din acest domeniul se schimba continuu, iar informatiile furnizate de noi, clientilor, sunt updatate periodic, pentru ca investim an de an in educatia noastra, prin participarea si organizarea de evenimente, cursuri si conferinte de business, marketing, tehnologie si dezvoltare.

Afacerea cu inchirierea de cabine foto nu este o afacere dificila, insa este o afacere in adevaratul sens al cuvantului si trebuie tratata ca atare daca vrei ca succesul sa nu se lase asteptat. Pentru asta este nevoie de un business plan, de o strategie buna de marketing si de multa munca pentru a-ti face un nume in piata.

In ziua de astazi nu mai este de ajuns sa cumperi o cabina foto si sa crezi ca vor veni de la sine contractele, pentru ca piata este volatila si singura tehnica pe care o aplica majoritatea este cea a pretului scazut; astfel vei ajunge sa te bati in preturi, sa muncesti pentru putin, si singurii care vor avea de castigat vor fi clientii.

Prin intermediul Pachetului Start-Up Afacere, îți oferim consiliere pre- și post-vânzare, sesiuni de pregătire și sprijin constant, ori de câte ori ai nevoie.

Concret, pachetul de ajutor Start-Up Afacere contine:

 • site web gratuit de prezentare personalizabil ( vezi cum arata accesand linkul www.deluxe.photoboothfactory.ro ) gazduit pe platforma noastra, astfel incat nu vei avea costuri suplimentare pe parcurs sau pentru mentenanță (domeniu, hosting – scutiți aprox. 100 euro/an), și aveți parte de modificări gratuite, realizate de echipa noastră. Site-ul functioneaza ca un site de sine statator, poate fi promovat prin Google AdWords sau poate fi optimizat prin SEO astfel incat sa ajunga vizibil pe prima pagina.


 • instruire tehnică și manual de utilizare a cabinei foto in format video pentru ca tu sa poti sa iti insusesti notiunile de operare a cabinei in cel mai rapid si simplu mod, am pregatit pentru tine un material video ce te va purta prin toate etapele necesare, de la montarea efectiva a componentelor cabinei foto, la reglajul echipamentelor, si pana la operarea softului si crearea de template-uri.

 • consultanță și suport juridic, atât pentru înființarea unei entități comerciale cât și pentru desfășurarea activității. Pentru desfasurarea activitatii legal, vei avea nevoie de o entitate comerciala (SRL/PFA/I.I.), de instrumente pentru fiscalizare (casa de marcat, facturier, chitantier), si de semnarea unor contracte de inchiriere cu clientii ( pe care le vei primi de la noi)

 • consultanță și suport în vederea întocmirii pachetelor de închiriere: pentru atragerea clientilor si pentru a te diferentia de concurenta, conceperea pachetelor de inchiriere trebuie sa contina cateva elemente distinctive, pe care le vei primi de noi, impreuna cu un excel pentru calculul si monitorizarea cheltuielilor

 • consultanță și suport in marketing: pentru a-ti crea un nume pe piata, ai nevoie de cateva strategii de brand awareness, promovare online și offline, diferențiere fată de competiție, tehnici de vânzări etc.;

 • Cartea de business “Cum sa devii prima alegere a mirilor” : prima carte scrisa de noi, destinata exclusiv tuturor furnizorilor de servicii din industria nuntilor, care ofera strategii clare de crestere a numarului de evenimente.

 • accces în grupul privat de Facebook Photo Booth Factory Owners (grup destinat EXCLUSIV clientilor nostri) unde alături de ceilalți membri discutăm orice aspect al acestui tip de business, împărtășim idei si soluții la eventualele probleme cu care ne confruntăm, facem schimb de evenimente si template-uri si ... legam prietenii

 • acces în grupul destinat atât mirilor cât și prestatorilor de servicii "Ajutor, mă căsătoresc! by Mac Florea", unde sunt peste 4000 de posibili viitori clienți;

 • acces în grupul privat de Facebook pentru prestatorii de servicii din domeniul evenimentelor private Wedding Mastery - Devino prima alegere a mirilor;

 • acces in grupul de suport tehnic REAL pe WhatsApp – Urgente PhotoBoothFactory.Ro (grup destinat EXCLUSIV clientilor nostri), unde la orice oră și în orice zi cineva din comunitatea noastră va fi acolo să te ajute în cazul în care ai nevoie; Mai multe detalii despre acest grup gasesti in articolul dedicat din sectiunea Blog a acestui site.

 • contactele furnizorilor cu care vei colabora: props-uri personalizate, accesorii haioase, folii si benzi magnetice autoadezive, consumabile imprimanta, guestbook, rola adeziva pentru poze, marker vopsea etc.

 • o colecție de peste 200 de template-uri / layout-uri pentru poze, care pot fi ușor editate, personalizate și adaptate evenimentelor tale.;

 • Buy Back Booth – daca vrei să renunți la afacerea ta sau să te orientezi către alt domeniu de activitate, venim în întâmpinarea ta cu serviciul de răscumpărare a cabinei foto achiziționate de la noi. Acest serviciu este supus unor conditii, pentru detalii suplimentare te rugam sa ne contactezi.

Pe scurt primești tot sprijinul pentru a demara acest tip de afacere, chiar dăcă nu ai cunoștințe tehnice sau de antreprenoriat; noi vom fi alaturi de tine atunci cand ai nevoie!


Suntem receptivi și la alte nevoi decât cele enumerate in acest pachet Start-Up Afacere și suntem pregătiți să materializăm orice dorinta venită din partea clienților noștri.

Start-up Afacere vandcabinafoto.ro
Start-up Afacere vandcabinafoto.ro
Start-up Afacere vandcabinafoto.ro
Start-up Afacere vandcabinafoto.ro
Start-up Afacere vandcabinafoto.ro
Start-up Afacere vandcabinafoto.ro

Avantajele achiziţionării cabinei noastre

Te bucuri de toate avantajele unei afilieri de tip francizare, fără costuri și obligații suplimentare!

Dimensiunile reduse, echipamentele noastre profesionale, de la producători de top, și parteneriatele deja existente, cu furnizorii de materii prime îți asigură ușurință de folosire și manevrare, facilitându-ți munca de zi cu zi.

Personalizabil cu designul dorit

Carcasă compactă și personalizabilă, grad ridicat de interactivitate

Ușor de transportat cu orice mașină

Poate fi transportată cu orice tip de autoturism, inclusiv cu taxiul

Instalare rapidă

Poate fi montată / demontată, de o singură persoană, în doar 15 minute.

Suport

Oferim gratuit suport total în demararea businessului, de la planuri, la traininguri și sprijin legal și fiscal.


Website gratuit

Oferim gratuit site web.

Recuperarea investiţiei

Cost de pornire mic, ce poate fi amortizat din 15 evenimente onorate

Garanţie 12 luni

Toate produsele noastre beneficiază de Garanţie 12 luni.

Retur prin programul BuyBackBooth

Îți oferim Posibilitatea de a înapoia cabina foto oricând, prin programul de buy-back.

Cum procedăm

Cum procedam - Cabina foto de vanzare
Semnăm contractul
Cum procedam - Cabina foto de vanzare
Stabilim designul cabinei
Cum procedam - Cabina foto de vanzare
Conturăm planul de lucru
Cum procedam - Cabina foto de vanzare
Lansăm afacerea

Motive pentru care să începi acest tip de afacere

 • Oportunitatea de a începe un business part-time, într-o industrie dinamică, plăcută, aflată în continuă creștere-în zilele noastre, cabinele foto sunt nelipsite de la evenimentele corporate și private
 • Un model de business ușor de implementat chiar și de către cei fără experientă în domeniu
 • O afacere care nu necesită atenția ta 7 zile din 7 și îți permite să te concentrezi asupra locului tău de muncă sau asupra altor proiecte
 • Venituri cu normă intreagă, din doar câteva evenimente / lună
 • Amortizare rapidă a investiției
Cost cabina foto de vanzare Cost consumabile pentru 1 poza Nr. mediu poze / eveniment
4200€ 0.1€/poza 350 poze
Cheltuieli medii / eveniment Cheltuieli medii logistice Suma medie închiriere / eveniment
35€ 15€ 300€
Profit / Eveniment
250 R.O.I cu doar 17 evenimente

190
Clienţi Mulţumiţi

250
Cabine Finalizate

+500
Evenimente Memorabile

+100000
Poze de neuitat

Serviciul buy-back

Cabina foto de vanzare

Nu e niciodată prea târziu să faci o schimbare! Dacă vrei să renunți la afacerea ta sau să te orientezi către alt domeniu de activitate, Photo Booth Factory vine în întâmpinarea ta cu serviciul de răscumpărare a cabinei foto achiziționate de la noi. Tot ceea ce trebuie să faci este să ne contactezi, iar noi vom evalua photo booth-ul tău și îl vom cumpăra înapoi de la tine. Astfel, ai parte de flexibilitate să faci întotdeauna ceea ce îți dorești!

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru