La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 2 - Blog vandCabinaFoto.ro |

La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 2

  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 2
La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 2 -  - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 845

(continuarea articolului La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 1 )

 

2. TIPUL CARCASEI – carcasa reprezinta invelisul cabinei, ce inglobeaza toate echipamentele descrise mai sus.

Iata la ce trebuie sa fim atenti atunci cand vine vorba de carcasa:

- Dimensiunile carcasei – asigura-te ca poti transporta carcasa cu masina pe care o ai, ca nu ai nevoie de alte persoane care sa te ajute si ca o poti depozita in casa fara sa te incurce.

- Materialul din care e facuta carcasa

· Lemn – trebuie sa ai in vedere ca lemnul este sensibil la umezeala (se poate umfla), in timp imbinarile se slabesc din cauza transportului (se poate dezcleia – se strica usor) si nu poate fi inscriptionat/personalizat prin colantare

· Plastic/PVC/Plexiglass – carcasele facute din aceste materiale sunt foarte sensibile ( se sparg foarte usor)

· Aluminiu – carcasele din aluminiu au un aspect premium, sunt extrem de rezistente si se pot colanta de cate ori este nevoie

 

3. GARANTIA – asigura-te ca primesti garantie pentru fiecare produs, astfel incat sa stai fara griji pentru perioada de consolidare a business-ului

 

4. Ce lucruri primesti bonus (gratuit) – fie ca e vorba de un kit de consumabile pentru imprimanta, un set de propsuri si accesorii haioase, un fundal foto sau un set de template-uri pentru poze, iti vor fi de mare ajutor pentru inceput si te vor scuti de cateva cheltuieli importante.


Alte doua lucruri EXTREM de importante si necesare pentru demararea si dezvoltarea afacerii tale sunt:


- Serviciul de consultanta care implica materiale pentru estimarea si crearea pachetelor, model de contract de inchiriere, strategii pentru brand awareness si promovare, instruire privind modul de abordare a cererilor de oferta si multe altele, care te ajuta sa iti consolidezi in timp record afacere;

- Serviciul de asistenta tehnica: e bine sa stii ca ai pe cine sa te bazezi atunci cand intampini o problema;

Chiar daca echipamentele sunt noi, pot aparea unele erori in exploatare, adesea din cauza neglijentei (operatorul uita sa conecteze unele cabluri la montaj, sau uita anumite setari ale aparatului, blitz-ului etc.) si pentru a nu pierde timpul cautand tu rezolvarea problemei, suni direct la furnizorul cabinei care te va ajuta.

 

⚠️ FOARTE IMPORTANT!!! 


E bine sa stabilesti de la inceput daca serviciul de asistenta tehnica e conditionat de un anume orar – deoarece majoritatea evenimentelor se petrec in weekend si la ore tarzii, asigura-te dinainte ca va fi cineva care sa iti raspunda la telefon si sa-ti ofere ajutorul, indiferent de ziua sau ora la care vei suna.

 

Daca ai intrebari sau ai nevoie de mai multe detalii referitoare la acest subiect, poti sa ne dai un mail la contact@photoboothfactory.ro sau sa ne lasi un comentariu.

 

In incheiere vreau sa-ti mai atrag atentia asupra unui aspect foarte important si anume DOCUMENTAREA.

Etapa de documentare este absolut esentiala in demararea oricarei afaceri cu cabine foto pentru ca te scuteste de multe frustrari, cheltuieli inutile, bataie de cap si mai ales te ajuta sa economisesti timp si bani. Nu vrei sa incepi o afacere doar ca sa constati pe parcurs ca ai facut o investitie gresita, ca ai inceput cu stangul si ca afacerea ta produce pagube in loc de profit.

-  Ia-ti timp sa studiezi ofertele.

-  Ia-ti timp sa intelegi specificatiile tehnice ale cabinelor foto.

-  Ia-ti timp sa compari diferite oferte, diferite produse si mai ales nu fa rabat la calitate.

Stii vorba “un client multumit te recomanda catorva prieteni dar un client nemultumit te spune la toata lumea”.

-  N-as vrea sa faci o achizitie de cabina foto doar ca sa constati ca produsul ales merge greu, printeaza poze de calitate indoielnica, este greu de transportat si te face sa ai dubii privitoare la capacitatile tale de antreprenor.

-  Informeaza-te si vei avea parte de servicii premium, clienti multumiti si profituri pe masura asteptarilor!

 

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru