La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 1 - Blog vandCabinaFoto.ro |

La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 1

  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 1
La ce sa fii atent atunci cand cumperi o cabina foto - partea 1 -  - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 2221

Te gandesti sa iti deschizi propria afacere sau vrei sa iti extinzi aria de servicii si vrei sa cumperi o cabina foto?

Inainte de a te decide, citeste acest articol pentru ca am pentru tine niste informatii cat se poate de utile si de valoroase.

 

Cand am inceput aceasta afacere, acum 3 ani, eram plini de entuziasm dar total lipsiti de informatii concrete. Informatia era putina si rara, am mers o vreme haotic, am invatat din mers si nu ne-a fost usor.

De aceea am hotarat sa nu mai lasam pe nimeni sa treaca prin aceasta experienta ci sa oferim si altora cam tot ce am acumulat, tot ce am invatat mergand la cursuri, tot ce am experimentat noi de-a lungul vremii.

 

Pentru ca ne dorim ca drumul tau spre o afacere de success sa fie mai rapid si mai simplu decat a fost al nostru.

✍️ Asa ca, in prima faza, am pregatit un articol foarte detaliat care sa te ajute sa faci cea mai buna alegere pentru tine si pentru viitorul tau!

 

Iata cateva dintre lucrurile la care chiar trebuie sa fii atent atunci cand vrei sa cumperi o cabina foto:

 

1. ⚙️ Detaliile tehnice

Daca vrei sa cumperi o cabina foto de care sa te poti folosi la maxim si care sa nu-ti dea batai de cap de la prima utilizare fii foarte atent la detaliile tehnice, la echipamentele electronice pe care le contine si la specificul componentelor ei. De multe ori, pe site-ul vanzatorului nu e trecut modelul si tipul fiecarui echipament. Iti recomand din tot sufletul ca tu sa soliciti toate informatiile care te intereseaza si sa te asiguri ca acestea sunt conforme cu nevoile unei cabine foto.

 

Iata la ce trebuie sa fii atent in mod special:

 

IMPRIMANTA : atunci cand alegi o cabina foto premium si pui accentul pe calitate, aceasta trebuie neaparat sa fie echipata cu o imprimanta cu sublimare termica (DNP, Hiti, Citizen, Mitsubshi) si nu cu imprimanta de tip inkjet sau ciss.

 

Avantajele imprimantei cu sublimare termica sunt urmatoarele:

Calitatea - pozele printate prin sublimare au o rezolutie net superioara, nu prezinta urme, au strat de protectie impotriva apei, nu se decoloreaza in timp asa cum se intampla la cele clasice;

Viteza de printare – 12 sec in cazul imprimantelor prin sublimare, vs cateva minute in cazul altor tipuri

Costul de imprimare – 0.5 lei/poza cu dimensiunile 10x15cm este costul mediu pentru imprimantele prin sublimare, fata de 1-2 lei pentru unele imprimante clasice.

 

Dar intr-un articol viitor vom dezbate acest subiect si iti vom arata de ce nu trebuie sa faci rabat de la calitate atunci cand iti alegi tipul de imprimanta.

 

APARATUL FOTO – trebuie sa aveti in vedere ca aparatul foto sa fie de tip DSLR si FOARTE IMPORTANT sa fie dotat cu alimentator la priza, pentru a evita situatiile neplacute cu schimbul bateriilor in timpul evenimentelor.

 

ECRANUL – trebuie sa aiba minim 14” diagonala pentru a le oferi clientilor vizibilitatea necesara (pentru a se vedea cum le sta cu accesoriile haioase si cum sa se pozitioneze in fotografii)

 

LAPTOP sau MINI PC – e recomandat ca procesorul sa fie un minim i3, cu 4GB Ram si unitate de stocare tip SSD pentru a evita eventualele blocaje ce pot aparea in rulajul softului

 

BLITZ-UL – este recomandata folosirea unui blitz exterior impreuna cu o umbrela de reflexie sau beauty dish pentru a imprastia lumina in mod uniform

 

SOFT-UL cabinei foto – foarte important e sa aiba licenta care sa va ofere acces la toate functiile acestuia, inclusiv live view (chiar si atunci cand nu se fac poze, pe ecranul cabinei se va vizualiza in timp real, tot ce se vede prin obiectivul aparatului – functionand ca o oglinda, astfel clientii putand sa vada cum le sta cu accesoriile haioase).

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru