Diferentieaza-te - Blog vandCabinaFoto.ro |

Diferentieaza-te

Diferentieaza-te -  - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 493

Alegand acest tip de business, din start te diferentiezi de alte afaceri, acesta fiind unul nisat.

 

Insa nu este de ajuns; daca vrei ca afacerea ta sa se dezvolte, trebuie sa stii cum sa te diferentiezi de concurenta, fie prin oferirea unui serviciu unic, fie prin oferirea unei experiente unice, sau de ce nu ambele. Caci aici trebuie punctat atunci cand vrei sa faci vanzarea - experienta pe care o vor avea clientii vostri atunci cand vor alege sa colaboreze cu voi.

 

La intrebarea clasica, “de ce sa va aleg pe voi?” raspunsurile pe care le dau antreprenorii sunt: “ca suntem seriosi”, “ca  avem experienta de x ani”, “produsul e de calitate”, “avem pretul cel bune” si raspunsurile pot continua pe aceeasi linie - se pune accentul pe “vanzator” ( adica voi) si nu pe “client” .

 

Un raspuns pe care colegii nostri de la departamentul de inchirieri il ofera clientilor atunci cand acestia intreaba “de ce sa va alegem pe voi si sa nu mergem la concurenta?” este: “ pentru ca noi vom avea grija ca absolut toti invitatii sa se distreze la cabina foto si sa plece fiecare cu o amintire, fara ca voi (mirii) sa fiti nevoiti sa faceti eforturi in privinta asta - este intreaga noastra respondabilitate”.

 

Alte metode de diferentiere pentru clientii nostri se gasesc pe grupul nostru de Facebook.

 

In incheiere un mic sfat care sa va ajute in relatia cu clientii: nu te sfii sa-ti arati latura umana, sa fii natural si receptiv la nevoile lor!

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru