De ce sa incepi o afacere in domeniul inchiriere cabine foto ? - Blog vandCabinaFoto.ro | Inchiriere cabine foto

De ce sa incepi o afacere in domeniul inchiriere cabine foto ?

 • Acasa
 • »
 • Blog
 • »
 • De ce sa incepi o afacere in domeniul inchiriere cabine foto ?
De ce sa incepi o afacere in domeniul inchiriere cabine foto ? - Inchiriere cabine foto - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 2003

Pentru ca totul sa fie simplu si usor de inteles iti voi prezenta punctat motivele principale pentru care o afacere in domeniul inchiriere cabine foto merita atentia ta.
 

In Romania, tinerii se zbat intre dorinta de a deveni independenti, de a incepe o afacere, lipsa resurselor financiare pentru sustinerea unei afaceri mari si frica de esec. Prinsi in capcana dintre dorinta si frica, cei mai multi renunta la visul lor si devin angajati frustrati, mereu atrasi de ideea unui viitor mai bun, mereu prinsi in realitatea cotidiana a traiului de pe o zi pe alta, de la un salariu la altul.

O idee dintr-un film celebru mi-a ramas in minte: cand cineva te forteaza sa alegi intre doua varinate, gaseste-o pe a treia. Mereu exista a treia varianta chiar daca momentan ti se prezinta doar doua.

Varianta pe care ti-o propun astazi e una de mijloc, o varianta de afacere ceva mai rar intalnita in Romania, o afacere pentru care nu ai nevoie de retele complicate de furnizori, de spatii comerciale scumpe, de credite pe 30 de ani la banca sau de angajati.

Iti propun astazi o afacere fara investitii majore de timp si bani, pentru care nu ai nevoie de facultate de business si in care eventual iti poti pastra si jobul actual daca asta te satisface si te asigura.

 

 

 • Pentru ca este un domeniu ce nu necesita pregatire in business si nici multe cunostinte tehnice.

 

 • Pentru ca poti genera venituri substantiale inca din prima luna. Costul mediu de inchiriere cabine foto este de 250-300 euro, in timp ce costurile de exploatare sunt extrem de mici, in medie 50 euro.

 

 • Asa cum am amintiti deja, poti sa iti pastrezi job-ul actual, majoritatea evenimentelor avand loc in weekend.

 

 • Comparativ cu alte afaceri, investitiile si riscurile sunt minime iar investitia se poate recupera chiar din primele 17 evenimente contractate.  Mai multe detalii referitoare la riscuri si investitii vei gasi mai jos.

 

 • E un domeniu placut, dinamic, interactiv, distractiv si unde poti cunoaste o multime de oameni interesanti si chiar potentiali clienti pentru alte evenimente.

 

 • Exista posibilitate de dezvoltare in domeniul evenimentelor private. Pe parcurs, pe langa cabina foto, unii clienti au optat si pentru masina de fum greu, masina de balonase din sapun, aranjamente din baloane, panouri foto personalizate etc.

 

Daca ti-am starnit interesul pentru o afacere in domeniul inchiriere cabine foto vreau sa mentionez ca alegandu-ne pe noi ca parteneri vei avea parte si de multe alte beneficii pe care le vei gasi listate mai jos.

 

De ce sa ne alegi pe noi ca sa incepi aceasta afacere?

 

Pentru ca noi iti oferim nu doar o afacere la cheie ci si tot sprijinul necesar pentru a o dezvolta corespunzator. Noi iti punem la dispozitie absolut tot ce ai nevoie pentru a incepe acest tip de business:

 1. Cabina complet echipata cu dotari profesionale (specificatiile echipamentelor le gasiti pe site)
 2. GRATUIT pachetul Start Up Afacere care sa iti asigure un start sigur si fara cheltuieli suplimentare

 

Ce cuprinde Pachetul Start Up Afacere?

 

 • manual de utilizare a cabinei foto

 

 • consultanta si suport juridic, atat pentru infiintarea unei entitati comerciale cat si pentru desfasurarea activitatii (fiscalizare, model de contract de inchiriere cabine foto etc.)

 

 • consultanta si suport in vederea intocmirii pachetelor de inchiriere cabine foto (ce servicii sa contina pachetele, ce servicii suplimentare sa oferi si ce preturi si practici, astfel incat sa fii cu un pas inaintea concurentei)

 

 • consultanta si suport in marketing: brand awareness, promovare online si offline

 

 

 • accces in grupul privat de Facebook Photo Booth Factory Owners unde alaturi de ceilalti clienti discutam despre orice aspect legat de acest tip de business, unde impartasim idei, solutii la eventualele probleme cu care ne confruntam etc

 

 • acces la un grup de suport pe Whatsapp, unde la orice ora si in orice zi cineva din comunitatea noastra va fi acolo sa te ajute in cazul in care ai nevoie

 

 • contactele furnizorilor de consumabile, props-uri, accesorii etc. de la care vei beneficia de preturi speciale

 

 • kit fundal foto (suport + material tip paiete)

 

 • set props & accesorii haioase (ochelari, palarii) - 40 buc

 

 • o colectie de peste 50 de template-uri / layout-uri pentru poze

 

 • consumabile pentru 2800 poze strips sau 1400 poze postcard

 

Practic, primesti tot sprijinul pentru a demara acest tip de afacere, chiar daca nu ai cunostinte tehnice sau de antreprenoriat.

 

Iar modelul de cabina foto produs de noi are un design unic in Romania, e complet personalizabila (astfel incat cabina ta sa fie unica) si are dimensiuni reduse, astfel incat ea poate fi transportata de o singura persoana, cu orice tip de masina (chiar si cu taxi-ul) si poate fi depozitata cu usurinta in apartament.

 

Iar daca pe parcus constati ca acest tip de afacere nu este pentru tine, desi e putin probabil, sau vrei sa te reprofilezi, noi iti garantam rascumpararea cabinei foto in orice moment. Astfel, ai parte de flexibilitate sa faci intotdeauna ceea ce iti doresti!

 

Daca simti ca e momentul sa incepi o afacere pe cont propriu, sau ca iti doresti un venit suplimentar, in zilele de weekend, NU mai amana si INCEPE ACUM!

 

NU ai de ce sa te temi, noi vom fi alaturi de tine, vom fi atat “profesorii” tai pentru primii pasi in antreprenoriat cat si sprijinul tau atunci cand vei avea nevoie.

 

Conteaza pe noi! 

 

SUNA ACUM la 0739.133.133 sau trimite-ne un email la contact@photoboothfactory.ro

 

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru