Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 2 - Blog vandCabinaFoto.ro |

Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 2

  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 2
Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 2 -  - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 1213

continuarea articolului Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 1​

 

Odata porniti pe drumul creatiei si perfectionarii am inceput sa observam, sa adaptam, sa inbunatatim, sa dezvoltam cabina de care dispuneam.

 

Din cauza dimensiunilor mari, ne-am dat seama rapid de un lucru: cabina noastra era destul de dificil de transportat, noi avand un salon si in cealalta parte a orasului.  Asa ca a trebuit sa facem si un model portabil pentru a fi mai usor de transportat.

 

 

Aceste doua modele au fost deseori apreciate de fotografii care veneau in saloanele noastre si le vedeau si deseori erau dispusi sa le cumpere.

 

Si asa a luat nastere Photo Booth Factory, divizia noastra care produce si vinde cabine foto, modele unice pe piata din Romania si care ofera clientilor tot sprijinul pentru a demara si dezvolta afacerea.

 

Nu ne-am pierdut dorinta de perfectionare, nu ne-am plafonat nici macar o secunda in tot acest timp. Din contra. Astazi, cand avem la dispozitie o comunitate intreaga de clienti, de oameni care au hotarat sa cumpere de la noi o cabina foto si sa inceapa o afacere cu ajutorul nostru, astazi cand avem un grup select unde informatia circula, unde parerile sunt impartasite cu sinceritate, perfectionarea cabinelor foto de vanzare a devenit o prioritate si o necesitate.

 

Ideea de a raspunde atat nevoilor clientilor si partenerilor nostril, antreprenorii, cat si de a satisfice nevoile nuntasilor, mirilor, participantilor la evenimente corporate, clientilor de toate tipurile si din toate ramurile industriei evenimentelor festive ni se pare provocarea de care avem constant nevoie pentru a deveni mai buni de la o zi la alta.

 

Cabinele noastre sunt upgradate si modificate periodic, atat pe faza feedback-ului clientilor cat si pe baza propriilor testari, astfel incat intotdeauna sa corespunda trendului atat din punct de vedere estetic cat si functional.

 

Cabinele foto de vanzare pot fi vazute si testate in incinta Ballroom Andra din Tecuci, judetul Galati.

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru