Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 1 - Blog vandCabinaFoto.ro |

Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 1

  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 1
Cum si de ce am inceput sa producem cabine foto de vanzare (povestea noastra) - partea 1 -  - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 1185

Cabinele noastre foto de vanzare au ajuns in ultima vreme in cele mai diverse colturi de tara si de lume (Austria, Ungaria, Moldova), au fost vazute la evenimente de toate categoriile si ajuta zi de zi o multime de oameni de toate varstele sa inceapa si sa dezvolte o afacere de success in acest domeniu.

 

Evident, cand ajungi sa fii cunoscut incep sa apara intrebarile mai personale, oamenii vor sa te cunoasca indeaproape si poate pe undeva sa-ti afle reteta succesului. Nu, nu avem o reteta a succesului si chiar daca ar exista una ea n-ar fi universal valabila. Reteta care n-a dat niciodata niciodata gres la noi a fost munca si perseverenta.

 

Multa lume ne intreaba cum am ajuns sa producem cabine foto cand avem un alt business principal care ne ocupa mai tot timpul, cel cu saloanele de evenimete.

 

Daca sunteti antreprenori cu state vechi si chiar antreprenori la inceput de drum probabil ati observat deja ca ati inceput sa ganditi altfel. Ati inceput deja sa ganditi in termeni de DEZVOLTARE, OPORTUNITATI, VIZIUNE, practic ati inceput sa vedeti lucrurile nu cum sunt ci cum ar putea fi daca v-ati implica mai mult. Ati inceput sa va doriti sa cresteti. La fel a fost si la noi. Am inceput sa vedem nevoile clientilor si sa ne dorim sa le satisfacem dorintele din toate punctele de vedere.

 

Fiind o familie numeroasa ne-am impartit responsabilitatile astfel incat acum am ajuns sa acoperim aproape toate serviciile conexe ce tin de evenimentele private, de la producerea si inchirierea cabinelor foto, la aranjamente florale si decoratiuni la comanda, servicii de consultanta si coaching pentru miri si mirese.

 

Povestea cabinelor foto a inceput in 2017 si a luat nastere tot din dorinta de a ajuta clientii sa aiba nunti mai frumoase si mai distractive in saloanele Andra.

 

Initial, dincauza cererii clientilor care alegeau sa isi faca nuntile in saloanele noastre, am cautat sa achizitionam o cabina foto pentru a le pune la dispozitie acest serviciu.

 

Din pacate, in acel moment, inceputul anului 2017, nu gaseam pe piata decat modele din lemn, de culoare neagra, care nu se potriveau din punct de vedere estetic in saloanele noastre. Asa ca a trebuit sa devenim creativi si sa gasim solutii.

 

Am ales intr-un final sa cream de la zero o cabina potrivita nevoilor noastre, clientilor nostri, saloanelor noastre, tipului de nunti pe care il promovam – o cabina pe placul nostru – asa a aparut prima noastra cabina tip “dulapior” neportabila. Si astazi ne miram cat de mult am evoluat avand in vedere ca ultima noastra cabina Mirror PhotoBooth Deluxe arata #incomparabil.

 

continuarea povestii in partea a 2-a

 

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru