Creare template poze cabina foto - Blog vandCabinaFoto.ro | Poze cabina foto

Creare template poze cabina foto

  • Acasa
  • »
  • Blog
  • »
  • Creare template poze cabina foto
Creare template poze cabina foto - Poze cabina foto - vand cabina foto .ro

Vizualizare: 1410

Cand am intrat in business-ul cabinelor foto nu stiam mai nimic, am luat totul de la 0. 

 

As putea spune ca partea de achizitie tehnica (aparat foto, laptop, imprimanta, blitz etc) a fost partea cea mai usoara. 
Cu putina documentare si testing ne-am compus impreuna prima cabina foto, pe care urma s-o folosim la saloanele noastre de evenimente. 

 

Dupa ce am pus-o pe picioare (la propriu si figurat :), am cumparat si soft-ul DSRL Booth. Cand am deschis aplicatia m-am blocat. Nu aveam cunostinte IT decat cele basic, uzuale.

 

Cam 80% din clientii nostri se gasesc la inceput intr-o situatie similara. Ceilalti 20% au cunostinte de Photoshop sau cunostinte avansate de IT. 

 

Ma uitam la graficele altor proprietari de cabine foto si nu pricepeam de unde incep si unde termina. Tot ce prinsesem e cum sa adaug fotografiile.  Ei bine, nu va descurajati, e mai simplu decat pare. 

Pentru ca noi va vom oferi tutorialele necesare pentru a invata rapid si simplu sa va creati singuri template-urile favorite.


Primul lucru cand incepeti sa realizati un template e sa stabiliti tematica.  Odata stabilita aveti nevoie de imagini (extensie .png/clipart/transparent) pe care fie le descarcati gratuit de pe google (exemplu de search: pink roses clipart png transparent) fie le cumparati de pe site-uri ca www.creativemarket.com. 

 

Ok, aveti toate imaginile descarcate insa nu va multumiti cu font-urile pe care le ofera DSRLbooth (adica tipurile de scris, ex: Times New Roman).


De actualitate sunt fonturile care reproduc scrisul de mana (handwritten calligraphy) pe care le puteti descarca din nou de pe atotstiutorul Google :) Sunt o groaza de tipuri, pentru toate gusturile. 

 

Atentie: intai trebuie instalate (cand le descarcati aveti si instructiuni de instalare) si abia apoi deschideti DSRLbooth.

 

Dupa ce aveti toate instrumentele la mana restul presupune creativitate si imaginatie, dar si putina inspiratie :)

 

Sport la treaba!

 

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru.
Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de acest lucru